IZBORNI PROGRAMI

Izborni programi su aktivnosti kojima se učenici bave u svoje slobodno vrijeme i koje biraju po vlastitom nahođenju. Radi se obično o sportskim, kulturnim i umjetničkim aktivnostima, koje stručno vode odgajatelji, domski pedagog ili vanjski suradnici. Učenici  svake godine rezultate i dostignuća navedenih akivnosti prezentiraju na Domijadi, smotri i natjecanju učenika učeničkih domova  u Zagrebu i Republici Hrvatskoj.

Naknada za obogaćivanje sadržaja slobodnih aktivnosti učenika koju  roditelji /staratelji uplačuju jednokratno ili dvokratno tijekom školske godine, omogućuje kvalitetno i redovito financiranje spomenutih aktivnosti. Za sportske programe to uključuje nabavu opreme, iznajmljivanje sportske dvorane, plaćanje kotizacije za prijavljena natjecanja, kupovinu ulaznica za korištenje olimpijskih bazena, putovanja i smještaj učenika prilikom boravka na državnoj domijadi i slično. U okviru kulturnih aktivnosti iz naknade se financira kupovina ulaznica za zajedničke posjete kazališnim  predstavama, kupovinu ulaznica za zajedničke posjete muzejima i galerijama, sudjelovanje u kvizovima, razgledavanje grada Zagreba uz vodstvo stručnog vodiča itd.  Za Umjetničke aktivnosti učenika spomenuta naknada  potrebna je za kupovinu  materijala i pribora za rad, sudjelovanje vanjskog suradnika kao stručnog voditelja, plaćanje  kotizacije za sudjelovanje na smotrama , izložbama i priredbama.

Ukratko, jednokratnom ili dvokratnom  naknadom koju uplačuju svi roditelji omogučuje se kreativno, poučno  i zdravo korištenje slobodnog vremena  učenika, a visina iznosa naknade utvrđuje se svake školske godine odlukom Domskog odbora.

ODBOJKA (ZA DJEVOJKE I MLADIĆE)
VODITELJ/ICA: Tanja Šunjić, prof.ŠAH
VODITELJ/ICA: Petar Vukmirović, prof.NOGOMET (za mladiće)
VODITELJ/ICA: Petar Hećimovićj, prof.LIKOVNA SKUPINA
VODITELJ/ICA: Tanja Šunjić , prof.


PLIVANJE (MJEŠOVITA SKUPINA)
VODITELJ/ICA: Petar Vukmirović, prof.


EKO – GRUPA
VODITELJ/ICA: Petar Vukmirović, prof.


MLADI KNJIŽNIČARI ( IZRADA DOMSKOG LISTA)
VODITELJ/ICA: Tatjana Vodanović, prof.


DRAMSKO-RECITATORSKA SKUPINA
VODITELJ/ICA: Tatjana Vodanović, prof.Imate li pitanja? Slobodno nas kontaktirajte