NOVOSTI

ŠK. GOD. 2022/2023

IZGUBLJENI NA MORU: BISTE LI PREŽIVJELI BRODOLOM

Ususret moru i ljetnim praznicima, u srijedu 19. lipnja, učenici su sudjelovali u aktivnosti pod nazivom "Izgubljeni ma moru: biste li preživjeli brodolom?".


KVIZ OPĆEG ZNANJA

Naučeno tijekom školske godine provjerili smo na kvizu općeg znanja, održanom u utorak 11. lipnja.


DRUŠTVENA VEČER

Naš novouređeni domski vrt postao je omiljeno mjesto za zajednička druženja, a ono završno koje smo održali 18. lipnja začinili smo hladnom limunadom i grickalicama.


RADIONICA: SURADNIČKO UČENJE I MOTIVACIJA

Kako se bliži kraj nastavne godine većina naših učenika osjeća veliki pritisak i nemir zbog završnih ocjena.


OPROŠTAJNI RUČAK S MATURANTIMA

„Slavite završetke jer oni prethode novim počecima.“ — Jonathan Lockwood Huie


RADIONICA: Znate li što jedete?

Živimo u eri obilja hrane (na našemu području) međutim u tom obilju ima velik broj namirnica koje nisu dobre za naše zdravlje.


IDEMO U KAZALIŠTE: RITINA ŠKOLA

U četvrtak, 16. svibnja u Kazalištu Vidra pogledali smo „Ritinu školu“, predstavu u izvedbi kazališta Planet Art. „Ritina škola“ je jedna on najizvođenijih i najnagrađivanijih predstava na našem području.


JUICE & ART – II. DIO

Drugi dio naše kreativne radionice Juice & art organizirali smo u utorak 21. svibnja.


SVJETSKI DAN SPORTA: SPORTSKI KVIZ

Povodom Svjetskog dana sporta koji se svake godine obilježava zadnje srijede u mjesecu svibnju u našem domskom vrtu organizirali smo sportski kviz.


MUZEJ SPORTSKIH ZGODA

Nedavno smo otkrili da nam se u susjedstvu nalazi vrlo zanimljiv muzej posvećen sportu i velikim sportskim uspjesima zagrebačkih sportaša.


MOVIE NIGHT

Kratak predah od učenja i školskih obaveza odlučili smo upotpuniti filmskom večeri koju smo organizirali 9. svibnja.


Harvard Book Award

Harvard Book Award je nagrada koja se dodjeljuje diljem svijeta izvrsnim učenicima 3. razreda srednje škole, a ove ju je godine dobio jedan od naših učenika Tian Vlašić!


RADIONICA: POŠTIVANJE DRUGIH

U utorak, 7. svibnja razgovarali smo o poštivanju drugih i prihvaćanju različitosti kao dvjema vrlo važnim temama za suzbijanje predrasuda i diskriminacije.


RADIONICA: IZRADA CVJETNIH ARANŽMANA

Premda je Prvi svibanj međunarodni praznik rada, mi smo ga odlučili iskoristiti za mali DIY projekt izrade cvjetnih aranžmana kojima smo dekorirali zajedničke prostore u Domu.


IDEMO U KAZALIŠTE: TRAČEVI

S obzirom na to da nam se svidjela prošla Komedijina predstava, 30. travnja smo ponovno posjetili kazalište i pogledali predstavu koju je odigrao glumački postav iz Hrvatskog kazališta u Pečuhu.


IDEMO U KAZALIŠTE: ZAPETLJANI INTERESI

U novoj Komedijinoj predstavi koju smo odgledali 23. travnja pratili smo priču o dva lika koja se lažno predstavljaju kao sluga i gospodar, a sve kako bi pomoću svoje varke izbjegli plaćanje dugova.


DAN PLANETA ZEMLJE – KVIZ IZ GEOGRAFIJE 2024.

„Naš cilj nije samo okoliš s čistim zrakom i čistom vodom i ljepotom krajolika. Cilj je okoliš pristojnosti, kvalitete i međusobnog poštovanja za sva ljudska bića i sva ostala živa bića.“ Gaylord Nelson


50. REGIONALNA DOMIJADA

Uz petnaest učeničkih domova s područja središnje Hrvatske, sudjelovali smo u 50. Regionalnoj domijadi koja se i ove godine održavala u KUC Travno između 16. i 19. travnja.


IDEMO U KAZALIŠTE: ČAROBNA FRULA

Posljednju i jednu od zaista najpoznatijih Mozartovih opera odgledali smo 9. travnja u zagrebačkom HNK te s velikim oduševljenjem i zadovoljni, pri povratku u prostore Doma, prepričavali najdojmljivije dijelove.


LIKOVNA KOLONIJA 2024.

I ove godine sudjelovali smo na Likovnoj koloniji koja se ovoga puta održala 26. ožujka u Učeničkom domu Karlovac.


ALKOHOL I SOCIJALNI ODNOSI

Kako je alkohol veliki neprijatelj adolescenata u razvoju, vrlo često s učenicima razgovaramo o njegovim štetnim posljedicama.JUICE & ART RADIONICA KREATIVNE KERAMIKE

Uz zdrave sokove, stručno vodstvo i priliku da se kreativno izraze - 12. ožujka ugostili smo učenike i odgajatelje iz susjednih domova.


IDEMO U KAZALIŠTE: TKO PJEVA ZLO NE MISLI

HNK-ova predstava Tko pjeva zlo ne misli, nastala prema istoimenom filmu u režiji Kreše Golika, prati zbivanja u zagrebačkoj obitelji Šafranek koju dolazak šarmantnog gospona Fulira potpuno pomrsi.


RADIONICA: HRANA JE POLA ZDRAVLJA

Veljaču smo ispratili uz obilje vitamina praveći ukusne i zdrave voćne smoothie napitke.


ŠAH - NATJECANJE

U četvrtak 29. veljače, odradili smo odličan mentalni trening uz šah u 7. kolu protiv Učeničkog doma Maksimir.


UOČAVAM NASILJE – ŠTO SADA?

Povodom Dana ružičastih majica održali smo radionicu pod nazivom Uočavam nasilje - što sada?, a glavni joj je cilj bio senzibilizirati učenike promatrače na uočavanje nedostataka zauzimanja uloge promatrača te ukazati na njihovu bitnu ulogu u sprječavanju nasilja.


RADIONICA: PLANIRANJE UČENJA

„Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki!“


EDUKATIVNI PANO

U domskom suživotu prostor može imati važnu odgojnu funkciju.


IZRADA POKLADNIH MASKI

U četvrtak, 8. veljače započeli smo s pripremama za ples i zabavu pod maskama.


RADIONICA: IMAM LI PRAVO NA EMOCIJE? - 25.01.2024.

O tome što su emocije, kako ih prepoznati te na koji način kontrolirati diskutirali smo kroz interaktivnu radionicu 25. siječnja 2024.


DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE HOLOKAUSTA

U srijedu 24. siječnja prisjetili smo se Dnevnika Anne Frank te smo se čitajući odabrane ulomke upustili u razgovor i diskusiju.


LABUĐE JEZERO - PETAR ILJIČ ČAJKOVSKI

U utorak, 23. siječnja odgledali smo baletni klasik „Labuđe jezero“ P. I. Čajkovskog u izvedbi milanske operne kuće La Scala.


TOLERANCIJA I MIRNO RJEŠAVANJE SUKOBA

„Poštovanjem i prihvaćanjem drugih – sve ono prekrasno u njima počinje biti i dijelom nas.“ - Voltaire


NATJECANJE U STOLNOM TENISU

Dana 11. siječnja odigrano je ¾ kolo natjecanja u stolnom tenisu u kojemu su naši učenici igrali protiv ekipe iz Doma učenika A. G. Matoš. Čestitamo učenicima iz Matoša koji su ovoga puta bili bolji!


IZLOŽBA IVANA MEŠTROVIĆA

Posjetili smo izložbu Ivana Meštrovića te 11. siječnja uživali u djelima jednog od najznačajnijih umjetnika 20. stoljeća.


DOMSKI MURAL

Vrijeme zimskih praznika, dok se naši učenici odmaraju, iskoristili smo na kreativan način te smo u suradnji s mladom umjetnicom Antonelom Šurbek* oslikali zidove učeničkog doma poput umjetničkog platna.


BOŽIĆNI KONCERT 2023.

Godinu 2023. ispratili smo 20. prosinca božićnim koncertom zahvaljujući kojemu je prostorijama našega Doma zavladao pravi blagdanski ugođaj.


IDEMO U KAZALIŠTE – „NE DAJ SE NJOFRA!“

Utorak, 12. prosinca 2023. uljepšali smo svoju svakodnevicu predstavom Milana Grgića „Ne daj se Njofra!“ u režiji Željka Duvnjaka.


Moja i tvoja prava su naša prava

Međunarodni dan ljudskih prava obilježili smo 6. prosinca 2023. kada smo se kroz interaktivno predavanje prisjetili Opće deklaracije Ujedinjenih naroda o ljudskim pravima.


BOŽIĆNA KREATIVNA RADIONICA – IZRADA ORAŠARA

Početak Adventa obilježili smo 4. prosinca 2023. kada smo međudomskom kreativnom radionicom ugostili učenike i odgajatelje iz susjednih učeničkih domova.


EDUKACIJA O SEKSUALNOM NASILJU – II. DIO ELEKTRONIČKO SEKSUALNO NASILJE

Elektroničko (seksualno) nasilje druga je važna tema koju smo obradili s našim učenicama u sklopu organizacije i centra za žrtve seksualnoga nasilja – Ženska soba.


DORIN EKO DAN

Srijedu, 29. studenoga 2023. začinili smo zdravim kolačima u susjednom Učeničkom domu Dora Pejačević gdje smo, osim u izradi zdravih i ukusnih kolača odnosno energetskih pločica od orašastih plodova i meda, sudjelovali i u izradi papirnatih vrećica od novinskog papira.


REPRODUKTIVNO ZDRAVLJE MLADIH – EDUKATIVNO PREDAVANJE

Dana 23. listopada 2023. posjetila nas je vrsna ginekologinja dr. sc. Jasenka Grujić Koračin koja nam je održala edukativno predavanje o reproduktivnom zdravlju mladih.


PRIJATELJSKA UTAKMICA – ODBOJKA 22.11.2023.

Dok se naše odbojkašice lagano pripremaju za prvu utakmicu i sudjelovanje na Regionalnoj domijadi, jučer smo odigrali prijateljsku utakmicu protiv ekipe iz Doma A. G. Matoš.


18. studenoga - Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Paljenjem svijeća ispred Doma u dostojanstvu i mislima obilježili smo 18.studeni - Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.


Predstava Kako misliš mene nema?

Da se radi o jako dobroj predstavi, potvrdili su nam učenici koji već nekoliko godina uzastopno odlaze iznova pogledati izvrsni glumački duo koji oduševljava svojim transformativnim mogućnostima.


SVJETSKI DAN SREDNJOŠKOLACA – 17. STUDENI

Dana 17. studenoga prisjetili smo se praških studenata i srednjoškolaca, koji su zbog mirnog prosvjeda protiv nacističke okupacije, održanog 17. studenog 1939. strijeljani bez suđenja.


EDUKACIJA O SEKSUALNOM NASILJU – I. DIO

U suradnji s centrom za žrtve seksualnog nasilja – Ženska soba, 14. studenoga 2023. započeli smo provedbu edukativnog programa o seksualnom nasilju.


KREATIVNA RADIONICA – KERAMIKA

Nedavno smo (9.11.2023.) ugostili mladu umjetnicu Antonelu Šurbek koja nas je naučila novim tehnikama oblikovanja gline.


INTERLIBER 2023.

Na ovogodišnjem sajmu knjiga Interliber, knjigoljupci su već proučili književnu ponudu i pribavili si zanimljive naslove!


DRUŠTVENA VEČER - 06.11.2023

Ponedjeljak nakon praznika lakše je prebroditi u društvu, stoga smo se 6. studenoga na društvenoj večeri zabavili uz društvene igre i sportski kviz na kojemu smo provjerili i pokazali svoje znanje o sportu.


TURNIR U ŠAHU – MA-JA OPEN 2023.

Iza nas je turnir u šahu na kojemu su 26. listopada već tradicionalno sudjelovali i učenici iz našega Doma. Nakon sedam odigranih kola, objavljen je konačan poredak s kojim smo zadovoljni, ali i svjesni da uvijek možemo bolje!


JESEN U MATOŠU 2023.

Dana 23. listopada posjetili smo Dom učenika A. G. Matoš gdje smo sudjelovali na kreativnoj radionici. Izrađivali smo vrlo korisne i ekološki prihvatljive platnene vrećice.


VAŽNOST TJELESNE AKTIVNOSTI U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

Kako se ponekad čini gotovo nemogućim uvrstiti redovitu tjelesnu aktivnost u svakodnevni raspored, održali smo edukaciju na kojoj smo na zabavan način nastojali podsjetiti učenike na važnosti tjelesne aktivnosti.


RADIONICA KREATIVNE KERAMIKE

U likovnom stvaralaštvu ne postoji granica između igre i rada, zato učenike potičemo na rad s glinom koja ima brojne blagodati i terapeutski učinak nakon napornog dana u školi.


KAKO PAMETNO UČITI

Za učenike prvih razreda održana je radionica tijekom koje su učenici imali priliku upoznati se s učinkovitim i korisnim strategijama učenja, brojnim tehnikama pamćenja, metodama organizacije učenja te savjetima za izradu mentalnih mapa, a sve u cilju pozitivnog utjecaja na brzinu učenja i olakšanja usvajanja novih informacija.


SIGURNO U GRADU

Policijski službenici „Službe prevencije“ Policijske uprave zagrebačke i ove školske godine održali su u našemu Domu edukativno predavanje o mjerama prevencije i sprečavanja nasilja te jačanja sigurnosti u gradu Zagrebu.SAVRŠENO SAM NESAVRŠEN(A)

Udružili smo snage te zahvaljujući našim učenicima T. V. i A. L. organizirali malo edukativno predavanje o povezanosti poremećaja prehrane i ideala muške i ženske ljepote odnosno, težnje da udovoljimo konceptu idealnoga tijela kakvoga nam nameće društvo putem različitih medija.


STRJELJAŠTVO

Jeste li znali da strjeljaštvo, osim što je zabavno i odlična je prilika za druženje, unaprjeđuje koncentraciju i pomaže u ovladavanju emocijama i mislima u stresnim situacijama?


JESENSKA POEZIJA

Jesen se polako ušuljala u naš Dom…


PREDSTAVA: SUBOTA, NEDJELJA, PONEDJLEJAK

Sezonu kazališta otvorili smo novom Kerempuhovom komedijom Subota, nedjelja, ponedjeljak u režiji Paola Magellija, a najbolje ju opisuje komentar učenice A. S. – „Izvrsna, na trenutke šokantna“.


TRENING NENASILNE KOMUNIKACIJE – II. DIO

Kako su na prošlome Treningu recenzije učenika bile izvrsne, odlučili smo ponoviti malu edekaciju na kojoj smo ovoga puta, naučili što je to asertivno ponašanje i zašto je bitno jasno izraziti svoje potrebe te zalagati se za vlastita prava, ali na odgovoran način.


ODMORI SE, ZASLUŽIO SI!

Dok uživamo u toplim jesenskim danima, naše dvorište idealno je mjesto za predah od učenja, ugodno druženje, čitanje lektire ili drugih zanimljivih štiva!


POSJETILI SMO MUZEJ GRADA ZAGREBA!

Strah od nepoznatog najbolje je eliminirati boljim upoznavanjem, stoga smo naše nove učenike odveli u Muzej grada Zagreba gdje smo se uz stručno vodstvo upoznali s poviješću grada Zagreba od prapovijesti do danas.


NOVA 2023./2024. ŠK. GODINA

Nakon zasluženog ljetnog odmora naši dragi učenici vratili su se u naš Dom gdje smo im toplom dobrodošlicom iskazali zahvalnost na danom povjerenju.


OPROŠTAJNI DOMJENAK S MATURANTIMA

Prisjećajući se zajedničkih trenutaka provedenih u Domu, uz suze i smijeh ispratili smo generaciju koja se kalila kroz izazove pandemije Covida 19 i potresa te koja je pokazala da su mladi ljudi, uz podršku i brigu starijih, u stanju pobijediti sve nedaće i izazove.


TRENING NENASILNE KOMUNIKACIJE

Što čini dobrog sugovornika te koliko smo uspješni u prenošenju željene poruke provjerili smo na Treningu nenasilne komunikacije.


Predstava Raspad sistema

Radni tjedan najbolje je započeti uz dozu smijeha stoga smo ponedjeljak 22. svibnja 2023. obilježili hit predstavom „Raspad sistema“ u satiričkom kazalištu Kerempuh.


PANO POZITIVNIH MISLI

Kako se bliži kraj školske godine, period kada se naši učenici suočavaju s raznim školskim izazovima, razgovarali smo o prednostima vještine suočavanja.


VAŽNOST ZAJEDNIŠTVA I DOBRE SURADNJE

Koliko je važno znati da nismo sami te da se, onda kada nam to treba, možemo i trebamo osloniti na druge podsjetili smo se kroz večernju radionicu.


RADIONICA PREPOZNAVANJE I POVEĆANJE ZNANJA O VRŠNJAČKOM NASILJU - 15.5.2023.

Potaknuti događajima u Beogradu osvijestili smo važnost osvještavanja znanja o vršnjačkom nasilju.


RADIONICA „SURAĐUJ,NE OSUĐUJ-BUDI MOJ KRITIČKI PRIJATELJ“ - 09.05.2023.

9.05.2023. u domskoj učionici održana je radionica „Surađuj,ne osuđuj-budi moj kritički prijatelj“.


EKO radionica „Otpad nije smeće“

Eko radionica održana je 18. 4. uz sudjelovanje petnaestak učenika, a razgovarali smo o globalnom problemu otpada, grickali kokice i družili se.


OTON IVEKOVIĆ – RETROSPEKTIVA

25. 4. 2023. razgledali smo retrospektivnu izložbu Otona Ivekovića u Klovićevim dvorima gdje smo sa zanimanjem i divljenjem promatrali vrhunska umjetnička djela.


RADIONICA - KAKO PREŽIVJETI STRES - UPRAVLJANJE STRESOM

2. svibnja 2023. u Domskoj učionici održana je radionica - Kako preživjeti stres - upravljanje stresom.


RADIONICA „IMAM LI PRAVO NA EMOCIJE?

20.04.2023. u domskoj učionici održana je radionica „Imam li pravo na emocije?“.


KREATIVNE RADIONICE U DOMU

Tijekom ožujka učenici su bili u bojama proljeća i Uskrsa i vrijedno izrađivali dekoracije i pisanice u raznim tehnikama.


48. DOMIJADA UČENIČKIH DOMOVA SREDIŠNJE HRVATSKE - PROGRAM KULTURE

Učenici našeg doma vrijedno su radili kroz godinu i sa svojim su radovima sudjelovali i predstavljali dom na ovogodišnjoj regionalnoj Domijadi.


LIKOVNA KOLONIJA REGIONALNE DOMIJADE SREDIŠNJE HRVATSKE (15.03.2023.)

U odličnoj organizaciji i toplom prijemu domaćina ovogodišnje Likovne kolonije u Učeničkom domu Ivanić Gradu, u Ivanić Gradu, sudjelovale su učenice Alana i Magdalena.


FESTIVAL SVJETLA 2023. - ZAGREB

Prvi dan ovogodišnjeg, petog po redu, Festivala svjetla dočekali smo s nestrpljenjem. Oboružani programom svjetlosnih instalacija u Donjem i Gornjem gradu, krenuli smo u obilazak.


ODIGRANO JE ZADNJE, 7. KOLO, NA 49. REGIONALNOJ DOMIJADI U ODBOJCI.

Zadnja utakmica između ekipe našeg doma i doma Marije Jambrišak odlučivala je o pobjedniku.


POSJET DJEČJEM DOMU U NAZOROVOJ ULICI - 16.03.2023.

Učenici našeg doma zajedno s odgajateljem posjetili su 16.03.2023. Dječji dom u Nazorovoj ulici. Tamo su bili upoznati s radom doma, načinima posvojenja i udomljavanja djece kao i o dnevnoj rutini sve djece koja borave u Domu.


POSJET PRAVOBRANITELJICI ZA DJECU

Dana 15. ožujka učenici našega doma i stručna suradnica odazvali su se pozivu Pravobraniteljice za djecu i posjetili ju u njenom uredu.


DAN ŽENA - Posjet Domu za starije osobe Medveščak

8.3.2023., povodom Međunarodnog dana žena, učenici našeg Doma posjetili su štićenice Doma za starije osobe Medveščak i darivali im cvijeće.


49. Regionalna domijada - Šah (2. mjesto)

Učenici našeg doma Nikola, Luka, Dario, Adrian i Karlo sudjelovali su na natjecanju u šahu u okviru 49. Regionalne domijade.


Velentinovo u domu!

U veselom druženju uz gitaru i pjesmu 13.02.2023. obilježili smo u domu Valentinovo. Učenici su izradili pano s ukrasima i ljubavnim porukama.


BIORITAM I SPAVANJE KOD ADOLESCENATA

U siječnju smo razgovarali s našim učenicima o njihovom bioritmu i spavanju u domu.


OTVORENJE HRVATSKOG ŠKOLSKOG MUZEJA-ŠKOLICA ZA PET

Učenici su prisustvovali otvorenju Hrvatskog školskog muzeja, pogledali izložbu didaktičkih materijala, knjiga, časopisa, igračaka, instrumenata... koja su se koristila u 20.stoljeću u edukaciji i nastavi.


Posjet Muzeju prekinutih veza

17.1.2023. naši učenici posjetili su Muzej prekinutih veza koji je posvećen neuspješnim ljubavnim vezama i u kojem su su izloženi osobni predmeti koje su ostavili bivši ljubavnici uz popratne kratke opise tih predmeta.


Naš Dom u Jutarnjem listu !

U prosincu 2022. su naš Dom posjetile novinarke Jutarnjeg lista i objavile članak o našem sudjelovanju u akciji „V za Vaginu“ i suradnji Doma sa firmom Libresse koja je nositelj te akcije, a kojom se želi ukazati na probleme nedostupnosti higijenskih potrepština vezanih uz menstruaciju.


MEĐUDOMSKA SURADNJA

Sa radošću smo se odazvali pozivu na humanitarni Božićni sajam u Opatičkoj.


ODBOJKA - UTAKMICE

Međudomsko natjecanje u odbojci (ž) na ovogodišnjoj Domijadi počelo je 28.11.


DRUŽENJE U DOMU A. G. MATOŠ

U ovo vrijeme Adventa i isčekivanja božićnih blagdana, tradicionalno se druže učenici učeničkih domova posjećujući božićne sajmove i radionice u drugim domovima grada Zagreba.


RADIONICA UPRAVLJANJE EMOCIJAMA

Svjetsko nogometno prvenstvo iskoristili smo za provedbu radionice UPRAVLJANJE EMOCIJAMA, pošto je to bilo vrijeme veselja, ljutnje, straha...u isčekivanju ishoda utakmice.


Šetnja Dubravkin put

U utorak, 7.12.22. prošetali smo šetalištem Dubravkin Put. Uvjerili smo se da je u samom srcu grada moguće pobjeći od bučne gradske vreve i svakodnevnog stresa.


ADVENT U NAŠEM DOMU

S veseljem smo se pripremali za ukrašavanje našeg doma povodom Adventa i nadolazećih božićnih blagdana.


RADIONICA ČIMBENICI USPJEŠNOG UČENJA

U našem domu 1.prosinca 2022. održana je radionica ČIMBENICI USPJEŠNOG UČENJA.


Radionica keramike - izrada božićnih ukrasa od keramike

Za ovaj Advent smo se potrudili izraditi neke nove ukrase - drugačije od uobičajenih.


SJEĆANJE NA VUKOVAR

Paljenjem svijeća ispred Doma i izradom edukativnog panoa u dostojanstvu i mislima obilježili smo 18. studeni- Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.


KRATAK PREGLED KROZ NAŠU RADIONICU KERAMIKE

Ideje smo pretvorili u opipljive skulpture i upotrebne predmete od keramike.


Sudjelovanje učenika na šahovskom turniru MA-JA OPEN

Učenici našeg doma 25.10.2022. sudjelovati su na šahovskom turniru MA-JA OPEN.


IZBORNA AKTIVNOST – NOGOMET

Početkom listopada naši nogometaši krenuli su s treninzima i natjecanjem na regionalnoj Domijadi.


IZBORNA AKTIVNOST - ODBOJKA

Početkom listopada učenice su u sportskoj dvorani OŠ Izidor Kršnjavi započele s treninzima i rekreativnim igranjem odbojke koji su uvijek popraćeni velikim odazivom.


Naši odlasci u kazališta

Još nije ni kraj listopada,a mi smo već nekoliko puta posjetili kazališta u Zagrebu.


Kestenijada

Učenici našeg doma sudjelovali su na kestenijadi u Učenickom domu Športske gimnazije.


RADIONICE KERAMIKE

Sljedeći višegodišnju tradiciju izrade keramike, opet smo i ove jeseni počeli s radionicama keramike u našem domu.


U našem Domu obilježili smo 18. listopada 2022. - Dan kravate

Provedene su radionice izrade i oslikavanja kravate od papira pri čemu su učenici iskazali svoju kreativnost i maštovitost.


PROGRAM ADAPTACIJE

Dolaskom u Dom učenici se susreću s novom životnom sredinom. Posebnim programom Adaptacije kroz niz aktivnosti i radionica želimo im pomoći u razvijanju osjećaja pripadnosti grupi i novoj sredini.


NOVE INTERNET STRANICE DOMA

Kako bi se bolje upoznali i što bolje Vas informirali o našem domu napravili smo nove internet stranice.


Imate li pitanja? Slobodno nas kontaktirajte