21.12. 2011. - BOŽIĆNA PRIREDBA

21.12. 2011. - BOŽIĆNA PRIREDBA

U srijedu 21.12. 2011. u našem domu održana je BOŽIĆNA PRIREDBA na kojoj su nastupali učenici članovi dramsko-recitatorske, plesne skupine te svi oni koji su željeli sudjelovati.

U uvodnom dijelu čitajući svoj tekst "Božićno veselje dolazi" učenica Matea Prelec je prenijela važnu poruku poštivanja svoga bližnjega i donošenja pravilnih odluka u ovo blagdansko vrijeme. Kako glasi Božić na kajkavskom narječju svima nam je dočarala učenica Ivana Plaščar recitacijom pjesme Božić pjesnika Dragutina Domjanića, a učenik Robert Čolan je odabirom pjesme Nikole Šopa: Isus čita novine, pokazao svoj osebujni verbalni izričaj. Pljesak za hrabrost zaslužila je učenica Jelena Pavlović pjevajući pjesmu Christine Aguilere:Hurt. "Ovako se slavi Božić u našem domu" naziv je igrokaza koji  su pripremili učenici dramsko-recitatorske skupine i njihova voditeljica Nikolina Trubić, prof., a scenu za sam igrokaz pripremili su učenica Valentina Lulić i student Stanko Kostić. Plesna skupina (Lucija Likarević, Ivana Plaščar, Dunja Pašalić) je unatoč tehničkim poteškoćama vrlo uspješno otplesala uvježbanu koreografiju koju je osmislila učenica Ines Jandroković.

Podjeljene su i diplome za najurednije sobe, a nagrada učenicima sobe 23 i sobe 34 su ulaznice za kino-predstavu u II. polugodištu. Na kraju su svi  zapjevali pjesmu " Zvončići, zvončići" i nastavili se družiti na svečanom domjenku. Cijeli program vodile su učenice Valentina Bužanec i Patricia Kovačić.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na stvaranju programa jer " Kad otvorimo svoje srce i um snazi Duše, upoznajemo stvaralačku snagu Svemira u sebi samima. Tada stvaramo svoju vlastitu stvarnost i mislima i osjećajima. Mislimo i izražavamo se kreativno u svim svojim djelovanjima i odnosima."


GALERIJA FOTOGRAFIJA

Imate li pitanja? Slobodno nas kontaktirajte