DOMSKI MURAL

DOMSKI MURAL

Vrijeme zimskih praznika, dok se naši učenici odmaraju, iskoristili smo na kreativan način te smo u suradnji s mladom umjetnicom Antonelom Šurbek* oslikali zidove učeničkog doma poput umjetničkog platna.

Prikazi tematiziraju obližnji park Zrinjevac – jedan od najljepših simbola grada Zagreba, a neki od prepoznatljivih motiva su glazbeni paviljon, zagrebačke ptice, raskošna stabla platana te vodoskoci. 

Svi smo izuzetno zadovoljni muralima koji su oplemenili naš domski prostor te boravak u Domu učnili ljepšim i ugodnijim. 

*Antonela Šurbek rođena je 1999. u Zagrebu gdje završava Školu primijenjene umjetnosti i dizajna 2017. Iste godine upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, Nastavnički smjer - grafika, koju završava 2023. Izražava se u formi crteža, ilustracije i teksta koje ujedinjuje kroz svoj rad. Izlagala je na više skupnih izložbi i četiri samostalne – Skice za leksikon u galeriji VN (2023.), Sinonimi u Galeriji Crta (2022.), U prolazu, Bar Botaničar (2022.) i u sklopu Laubinog ciklusa „Šalji dalje” (2021.). Živi i radi u Zagrebu.GALERIJA FOTOGRAFIJA

Imate li pitanja? Slobodno nas kontaktirajte